Sleutel-op-de-deur woningbouw? TEAM construct is uw geschikte partner

Ontdek ons uitgebreid aanbod sleutel-op-de-deur woningbouw

Bent u op zoek naar uw droomhuis of bent u van plan het ouderlijk huis te verlaten? TEAM construct biedt verschillende modellen sleutel-op-de-deur woningen aan. U vindt ongetwijfeld een project dat bij u past en voldoet aan al uw wensen. Voor elke koper bestaat er een model op maat!

De indeling van onze sleutel-op-de-deur woningbouw kan erg verschillen. Het aantal slaapkamers en de totale woonoppervlakte lopen sterk uiteen. Zo zijn er woningen met 3 slaapkamers, maar eveneens met 5 of 6. U heeft bovendien al een sleutel-op-de-deur woning vanaf 191.405 duizend euro (exclusief kosten). 

Via onze onderstaande zoekfunctie kan u eenvoudig woningen kiezen die passen bij uw budget, uw stijl en voorkeuren

  1. De inkomhal opent de deuren naar een gezellige en aangename leefruimte met zicht op de tuin waar u leuke momenten zal doorbrengen met het hele gezin. De open keuken staat in verbinding met een grote en praktische berging. De villa CONTESSA paart de charme van de huizen van weleer aan een tijdloos, maar desondanks eigentijds karakter. Dit is een huis dat nooit veroudert. De enorme ruimte, 334 m², in de villa CONTESSA is indrukwekkend. Op de gelijkvloerse verdieping ontdekt men, na de zeer grote hal, een immense leefruimte. De living van bijna 50 m² grenst aan een gezellige keuken waarin u probleemloos de keuken van uw dromen kunt installeren. Een kantoor- of speelruimte en een praktische bijkeuken vullen de uitzonderlijke ruime gelijkvloerse verdieping aan. Ook de eerste verdieping is ontzaglijk groot. Haar oppervlakte komt overeen met een ruim 2 of 3-kamerappartement! In zo’n ruimte zijn alle inrichtingen mogelijk.

    Aantal kamers
    2-4 kamers
    Prijs
    Prijs: 381.811 € exclusief kosten