fbpx Sleutel op de deur woningen: de TEAM Construct nieuwbouw catalogus | TEAM construct Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze Woningen

Onze Woningen

prix fixes fr + pompe chaleur promo nl

 

 1. Miniatuurvoorbeeld
  De twee kolonnen die een portiek dragen in metselwerk versterken de architectuur van de gevel en geven veel persoonlijkheid aan de inkom. Dit pareltje van tijdloze elegantie, opent zich tot een zeer ruim en licht interieur. De grenzen van de heel ruime living schijnen zich te verlengen in de tuin die de logische uitdeining wordt van de woonruimte. In dit ruim interieur met zicht op de natuur, zal u uw meubilair kunnen schikken, volgens uw zin en verbeelding.
  Price
  Prijs: 282.643 € exclusief kosten
 2. Vignette
  Eenvoudig, functioneel en compact... de villa BORA is tot in de kleinste details geoptimaliseerd en laat interne evoluties toe.
  Elk van onze huizen heeft een eigen design. De ruime keuze aan materialen biedt u de mogelijkheid om ze een persoonlijke tint te geven.
  De villa BORA past zich aan alle stijlen aan. Haar ruimtes zijn ontwerpen om de intimiteit van eenieder te bewaren en zullen zich aanpassen aan de evoluties binnen uw gezin.
  Aantal kamers
  4 kamers
  Price
  Prijs: 301.607 € exclusief kosten