Platine 9,3

Platine 9,3

Terug naar de lijst
Villa

Platine 9,3

Aantal kamers
3
Gebouwd oppervlak
134 m²
Hoogte onder kroonlijst
5.05 m
Stijl
Contemporary
Prijs: 245.977€ exclusief kosten
Kosten inbegrepen
297.632 €
Wat voorzien is in onze prijzen

De uitdaging van ons gamma Platine : een opmerkelijke woning creëren die toch discreet is en in alle omgevingen past, zowel in de stad als op het platteland.

De Platine woningen zijn over twee niveaus ontworpen en bieden een harmonieuze benedenverdieping met ruime volumes die op de tuin uitgeven. De bovenverdieping is indrukwekkend ruim. Het mooie balkon dat toegankelijk is vanuit de grootste kamer, geeft een uniek accent aan de voorgevel. De bovenverdieping heeft enkele verrassingen voor u in petto. De hoge gevels bieden plaats aan een zeer ruime en heldere bovenverdieping. De kamers hebben niet de beperkingen van een mansardedak, zodat de volledige oppervlakte van de verdieping beschikbaar is. Er is voldoende plaats voor hoge kasten en kleerkasten

Alle kamers zijn ruim, aan u de keuze tussen de verschillende versies van bovenverdiepingen. Onmiddellijk of wat later te voorzien in functie van uw budget. De garage als bijgebouw, als aanbouw aan de woning of apart, doet de architectuur beter uitkomen en zorgt voor een harmonieus geheel.