Elk jaar vertrouwen meer dan 300 gezinnen de bouw van hun nieuwe woning toe aan TEAM construct. Waarom hebben zij TEAM construct gekozen?

De ervaring en know-how

Meer dan 6.000 gebouwde woningen waarvan velen door onze eigen ploegen…..dat is al een serieuze zekerheid waarop u kan rekenen.

De meerderheid zijn klanten die ons voor een tweede keer hun project toevertrouwen of mensen die door familie of vrienden zijn doorverwezen.

TEAM construct is een familiebedrijf op mensenmaat.

Eén contract, één verantwoordelijke

Door voor TEAM construct te kiezen, kiest u voor het comfort om slechts via één contact alles af te handelen en dit tot de oplevering van uw woning.

Nadien neemt onze dienst na verkoop het over indien nodig.

Financiële zekerheid

Allereerst wil de kandidaat-bouwer er zeker van zijn dat de bouwfirma waaraan hij de bouw van zijn huis zal toevertrouwen bekwaam is en hem niet in de loop van de werken in de steek zal laten, of nog erger, dat hij niet zijn faillissement zal aanvragen tijdens de werken!

Om die reden zoeken de kandidaat-bouwers steeds vaker een scherp concurre-rende en betrouwbare onderneming, waarvan de financiële zekerheid borg zal staan voor betrouwbaarheid en een onbezorgde toekomst. Een bouwfirma die niet het risico loopt te verdwijnen gedurende de tienjarige aansprakelijkheid.

Het naleven van de termijnen

TEAM construct maakt er een erezaak van om binnen de termijn te leveren. 98% van de gebouwen worden binnen de contractuele termijnen geleverd. Het contract wordt opgesteld volgens de wet Breyne en voorziet:

  • een voorlopige oplevering
  • een definitieve oplevering
  • schadevergoedingen in geval van vertraging
  • gespreide betalingen volgens vordering der werken, enz.

Het naleven van de termijnen

TEAM construct maakt er een erezaak van om binnen de termijn op te leveren. 98% van de woningen worden binnen de contractuele termijnen geleverd. Het contract wordt opgesteld volgens de wet Breyne en voorziet: een voorlopige oplevering, een definitieve oplevering, schadevergoedingen in geval van vertraging, gespreide betalingen volgens vordering der werken, enz.

Prijstransparantie

U zal opmerken dat we op gebied van prijzen zéér objectieve informatie verschaffen.

Onze prijzen omvatten : BTW, veiligheidscoördinator, geschatte architectkosten alsook het opstellen van een energiebalans specifiek voor elk project.

Om verrassingen te vermijden zijn de sondering en stabiliteitsstudie eveneens inbegrepen.

Uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding

Met respect voor hun fundamentele principes zijnde traditie en professionnalisme, bieden de TEAM construct woningen u één van de beste prijs/kwaliteitsverhoudingen van ons land. Onze woningen werden bestudeerd om te voldoen aan al uw eisen zowel op vlak van ontwerp als prijs.

Zij bieden comfort en levenskwaliteit, innovatie en laag energieverbruik, dit alles met respect voor een duurzaam milieu.

TEAM construct is aangesloten

  • bij het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf
  • bij de Confederatie Bouw
  • En is lid van het Charter