Reeds in 2005 was TEAM construct als echte pionier de enige firma die standaard voor alle gebouwen een ventilatie met dubbele luchtstroom met warmterecuperatie aanbood!

Voor meer energiebesparing en meer respect voor het milieu.
Popdat uw eigendom zijn waarde zou behouden, biedt TEAM construct u een energetische prestatie die duidelijk hoger ligt dan de huidige normen.

Vindt u het volgende in ieder huis van TEAM construct
Een uitzonderlijke isolatie: K=30 (basis model Linea)

Comfortarchitectuur en levenskwaliteit
Comfortarchitectuur en levenskwaliteit

Een verzorgde architectuur. Leefruimten die tot in de kleinste details werden bestudeerd.

Een grote flexibiliteit in de mogelijkheden om een persoonlijke toets toe te voegen.

Kies voor een hypereconomisch huis met een niet te evenaren bewoonbaarheid en thermisch comfort. Een warm huis zonder giftige stoffen en waar de kwaliteit van de lucht, die voortdurend vernieuwd wordt, een gezond leven, een natuurlijk welzijn en harmonie voor het hele gezin garandeert.

Een Globale Isolatie die hoge prestaties levert
Een Globale Isolatie die hoge prestaties levert

Om een intelligent antwoord te formuleren op de noodzaak om het milieu te beschermen door energie te besparen, besteden wij extra zorg aan de kwaliteit van de isolatie van de gehele buitenkant van het huis.

Vloerplaat: Isolerende chape van 12cm in polyurethaan + thermische onderbreking aan de onderzijde van de buitenmuren en dragende binnenmuren.
Muren: bakstenen + 14 cm minerale wol + isolerende blokken van gebakken aarde.
Dak: minimum 22 cm minerale wol.
Beglazing: Driedubbele superisolerende beglazing met een Ug-waarde = 0,6 W/m² K.
Sectionaalpoort met isolatie in polyurethaan.

Een Ventilatie met dubbele luchtstroom
Een Ventilatie met dubbele luchtstroom en meer dan 80% warmterecuperatie

Maak een aanzienlijke energiebesparing terwijl u uw gezondheid veilig stelt.

De kwaliteit van de lucht in de vertrekken is zeer belangrijk voor de menselijke gezondheid omdat we bijna 80% van onze tijd binnen doorbrengen.

Een doorlopende ventilatie is de enige afdoende manier om binnenshuis een gezond klimaat te creëren!
Adem gezonde lucht in, zonder pollen, en win meer dan 90% van de energie terug.

Meer en meer mensen (momenteel één op drie) lijden aan allergieën. Dankzij een efficiënte filtering kan tot 95% van de pollen en stofdeeltjes die de woningen in dringen worden geëlimineerd.

Een condensatieketel
Een condensatieketel

Omdat een verwarmingsinstallatie die geen hoge prestaties levert ondenkbaar is voor ons, voorzien we standaard een condensatieketel.

Onze condensatieketel levert een rendement van 109% en bespaart tot 20% energie in vergelijking met een klassieke verwarmingsketel.

Installatie van fotovoltaische zonnepanelen
Installatie van fotovoltaische zonnepanelen

Fotovoltaïsche panelen zijn een onvermijdelijke realiteit geworden. Met de installatie van fotovoltaïsche zonnepanelen wekt u uw elektriciteitsverbruik geheel of gedeeltelijk op. Het principe van de panelen is heel eenvoudig. In een fotovoltaïsche zonnecel wordt licht omgezet in elektriciteit. De hoeveelheid stroom die door een cel wordt geproduceerd, is afhankelijk van de hoeveelheid licht, direct of indirect, die deze bereikt. Het varieert afhankelijk van het tijdstip van de dag en het seizoen. De zon hoeft niet per se te stralen, een beetje daglicht is voldoende om elektriciteit op te wekken. Een omvormer zet de stroom om in 230 volt die in het thuisnetwerk wordt geïnjecteerd. De basisinstallatie omvat 8 fotovoltaïsche panelen van 315Wp van een Duits merk. Een groot deel van uw elektrische apparaten zullen nu functioneren dankzij uw zonnepanelen.

Een 100% traditioneel huis
Een 100% traditioneel huis

Uiteraard vindt u ook in elk van onze woningen de traditionele en vakkundige basisprincipes die het uithangbord zijn van TEAM construct. Steen per steen gebouwd met materialen die geselecteerd werden op hun kwaliteit en duurzaamheid, verzekeren onze huizen een degelijke investering waar meerdere generaties de vruchten van zullen plukken.

Ervaring en knowhow
Ervaring en knowhow

Met meer dan 5.000 huizen waarvan het merendeel door onze eigen ploegen werden uitgevoerd, en een trouw klantenbestand dat ons al 20 jaar zijn vertrouwen schenkt, richt u zich tot een familiebedrijf waarop u kunt rekenen.