Bouwen of renoveren? TEAM construct brengt duidelijkheid!

Bouwen of renoveren? TEAM construct brengt duidelijkheid!

Terug naar de lijst

In België hebben we de gewoonte om te zeggen dat het beter is om te bouwen dan te renoveren! Zeggen we ook niet dat de Belg een baksteen in de maag heeft?!? De bouw van een sleutel-op-de-deurwoning heeft heel wat voordelen. Eerst en vooral de keuze om de inrichting van het interieur te bepalen; gaande van de ligging van de ruimtes, het aantal kamers, de keuze van tegels, de

keuken, het materiaal van de trap en de vensterbanken… Je zal ook blij zijn te horen dat je kan beslissen over de “stijl” van de gevel; hedendaags of “fermette”; de keuze om te bouwen opent heel wat mogelijkheden! Dus laat je verbeelding de vrije loop en doe jezelf een plezier! Bovendien heb je met een sleutel-op-de-deur nieuwbouwproject van TEAM construct de garantie dat alle materialen conform de laatste eisen en normen zijn op vlak van isolatie, energieverbruik en ventilatie. Denk ook aan het comfort dat nieuwbouw je biedt! Naast de tienjarige garantie op stabiliteit en luchtdichtheid is het een nieuw product. Over een kapotte verwarming of een herstelling van het dak hoef jij je geen zorgen te maken. Je bent voor enkele jaren gerust en hoeft geen rekening te houden met eventuele herstellingen. De onderhoudskosten zijn trouwens heel laag, zelfs bijna onbestaande in de eerste jaren van je verhuis.

Al deze punten moeten opgenomen worden in het totaalbudget van de woning! Bouwen zal uiteindelijk niet veel duurder zijn dan een oude woning kopen en renoveren, waarbij je soms dan nog onaangename verrassingen krijgt die het oorspronkelijke budget de lucht in laten schieten! Een niet te miskennen voordeel van een nieuwe sleutel-op-de-deurwoning is dat de herverkoopwaarde altijd hoger zal zijn dan die van een gerenoveerd oud huis! Beeld je tot slot eens in hoe blij je zal zijn te investeren in een warm, volledig instapklaar nest zonder werken die nog afgerond moeten worden!

Dus twijfel niet langer; laat het huis van je dromen bouwen! Onze commerciële adviseurs zijn er om jou te helpen en je te gidsen in dit grote avontuur.