Batibouw 2022

Batibouw 2022

Terug naar de lijst

Kom en ontdek onze 130 sleutelklare lage-energiehuismodellen op Batibouw van 21 tot 29/05/2022. Kom ons bezoeken op Stand 214 – Hal 8!

Met meer dan 6.000 gebouwde woningen is TEAM construct een belangrijke speler op de markt van sleutel-op-de-deur en lage-energiebouw in België. Als pionier zorgt TEAM construct al 30 jaar voor de betrouwbaarheid, duurzaamheid en moderniteit van uw project. De tevredenheid van onze klanten is onze prioriteit!

Milieunormen, energiebesparing en kwaliteit van de materialen maken integraal deel uit van ons werk. Zonnepanelen, fotovoltaïsche panelen, condensatieketels, ventilatie met dubbele stroom, isolatietechnieken en driedubbele beglazing maken deel uit van de diensten die vaak worden overwogen bij de ontwikkeling van een woning van TEAM construct.

TEAM construct helpt u bij het opstellen van de plannen voor uw sleutel-op-de-deur woning en bestudeert uw toekomstige woning op het vlak van energiebesparing, met respect voor uw wensen en uw budget. Door te kiezen voor TEAM construct, een familiebedrijf, heeft u te maken met één contactpersoon gedurende het hele bouwproces, tot aan de sleuteloverdracht.