Overslaan en naar de inhoud gaan

Uw garanties

Uw garanties

huis

Elk jaar vertrouwen meer dan driehonderd gezinnen de bouw van hun nieuwe woning toe aan TEAM construct, en sommigen bouwen zelfs voor de tweede keer met TEAM construct.
Waarom hebben zij TEAM construct gekozen?

 

Allereerst wil de kandidaat-bouwer er zeker van zijn dat de bouwfirma waaraan hij de bouw van zijn huis zal toevertrouwen bekwaam is en hem niet in de loop van de werken in de steek zal laten, of nog erger, dat hij niet zijn faillissement zal aanvragen tijdens de werken!

Om die reden zoeken de kandidaat-bouwers steeds vaker een scherp concurre-rende en betrouwbare onderneming, waarvan de financiële zekerheid borg zal staan voor betrouwbaarheid en een onbezorgde toekomst.

Een bouwfirma die niet het risico loopt te verdwijnen gedurende de tienjarige aansprakelijkheid.

De redenen van de keuze, de keuze van de rede.

De financiële zekerheid

Op 31 december 2007 waren de eigen middelen van de firma TEAM construct goed voor meer dan 6.000.000€, voldoende om zelfs de meest bezorgde klant gerust te stellen.

Een recente vergelijkende studie die uitgevoerd werd door de Nationale Bank van België toont aan dat TEAM construct het, voor elke onderzochte boekhoud-kundige en financiële ratio, veel beter doet dan de gemiddelde onderneming uit de bouwsector.

De bekwaamheid

TEAM construct is ook een heel team van uiterst bekwame techniekers. Achter de ploegen arbeiders die zullen meewerken aan de bouw van uw huis, en die allemaal specialisten zijn in hun vakgebied, staan meer dan tien ingenieurs en architekten die permanent zullen toezien op het goede verloop van elke bouwfase.

Het naleven van de termijnen

TEAM construct maakt er een erezaak van om binnen de termijn te leveren. 98% van de gebouwen worden binnen de contractuele termijnen geleverd.

Het contract wordt opgesteld volgens de wet Breyne en voorziet:

  • een voorlopige oplevering
  • een definitieve oplevering
  • schadevergoedingen in geval van vertraging
  • gespreide betalingen volgens vordering der werken, enz.

Een uitzonderlijk gunstige prijs/kwaliteit verhouding

TEAM construct heeft niet alleen aandacht voor uw financiën door u één van de beste “prijs/kwaliteit» verhoudingen van het land te bieden, maar zal er ook op letten u vaste prijzen zonder herzieningen aan te bieden.