Sleutel-op-de-deur lage energiewoning = Pack Max.isol K19

Alle voordelen van zowel een traditionele constructie als een Scandinavische woning samengebracht in een sleutel-op-de-deur lage energiewoning!

Daling van het verbruik
Steeds vaker kiezen nieuwe eigenaars voor een duurzame, lage energiewoning. Bij TEAM construct proberen wij dan ook om die groeiende vraag te beantwoorden dankzij het Pack Max.Isol. Bovenop alle uitrustingen die al voorzien zijn in het algemeen bestek, biedt de optie Pack Max.isol u:

  • Een verhoogde isolatie van de muren
  • Een verhoogde isolatie van het dak
  • Een dubbele isolatie van de vloerplaat
  • Ramen met hoge prestaties
  • Isolerende drievoudige beglazing
  • Een thermische onderbreking in cellenglas

Een zeer rendabele investering

Een sleutel-op-de-deur lage energiewoning is een investering in uw dagelijks comfort. U hoeft geen schrik meer te hebben om uw verwarming aan te zetten en u profiteert maximaal van uw woning, ongeacht welk seizoen. Het Max.isol pack maakt van uw woning een duurzame thuis. Vergeet niet dat een lage energiewoning met een grote thermische inertie zijn warmte in de winter en de koelte in de zomer behoudt.

Wacht niet tot het te laat is!
Kies vandaag al voor een sleutel-op-de-deur lage energiewoning van TEAM construct. Een woning bouwen die binnen 40 jaar nog aan de normen voldoet, dat is de garantie voor een goede investering.
Aangezien de Europese en Belgische normen steeds strenger worden, kijkt u best meteen uit naar woningen die u een uitstekende energie-efficiëntie aanbieden. De energiediagnose bij de verkoop van een woning is namelijk nu al realiteit.

Het zal weldra verplicht zijn om bij de verkoop van een huis werken uit te voeren om het huis in overeenstemming te brengen met de verschillende normen, hetgeen zwaar zal doorwegen op de herverkoopwaarde. Het is dan ook verstandiger om van bij de constructie te kiezen voor een lage energiewoning. U vermijdt op die manier onnodige extra kosten.
De stijging van de energieprijzen zal de vraag doen toenemen naar woningen die zijn uitgerust met het Max.isol Pack.

 

* Het optionele Pack Max.Isol is inbegrepen in het model BAHAMAS.
K19 = Berekeningen werden gemaakt op basis van het BAHAMAS en LINEA modellen.

Wenst u meer info? Neem contact met ons op

Indien u bijkomende informatie wenst over het Max.isol K19 Pack, kunt u ons altijd contacteren. Onze werknemers bij TEAM construct staan ter uwer beschikking om op uw vragen te antwoorden. Hebt u interesse in ons uitgebreid aanbod lage energiewoningen? Wij helpen u graag onze talrijke opties te ontdekken.