Snelle toegang

Onze woningen :

Offerte, alles inbegrepen :

Onze kijkwoningen :

Villa Classic

no description

Villa Prima

no description

Villa Siesta

no description

Villa Euro

no description

Download catalogus

* Verplichte velden

Informatie vragen

Energiebronnen

Selecteer een categorie voor meer informatie!

Pack Max.isol K19


Zeer lage energie woning = Pack Max.isol K19*

Alle voordelen van zowel een traditionele constructie als een Scandinavische woning samengebracht!

Daling van het verbruik

Bovenop alle uitrustingen die al voorzien zijn in het algemeen bestek, biedt de optie Pack Max.Isol u:

  • Een verhoogde isolatie van de muren
  • Een verhoogde isolatie van het dak
  • Een dubbele isolatie van de vloerplaat
  • Ramen met hoge prestaties
  • Superisolerende drievoudige beglazing
  • Een thermische onderbreking in cellenglas

Een zeer rendabele investering

Een investering in uw dagelijks comfort, heb geen schrik meer om uw verwarming aan te zetten en profiteer maximaal van uw woning, ongeacht welk seizoen.

Vergeet niet dat een woning met een grote thermische inertie zijn warmte in de winter en de koelte in de zomer behoudt.

Wacht niet tot het te laat is!

Vandaag een woning bouwen die binnen 40 jaar nog aan de normen voldoet, dat is de garantie voor een goede investering.
De Europese en Belgische normen worden steeds strenger.
De energiediagnose bij de verkoop van een woning is nu al realiteit.

Het zal weldra verplicht zijn om bij de verkoop van een huis werken uit te voeren om het huis in overeenstemming te brengen, hetgeen zwaar zal doorwegen op de herverkoopwaarde.
De stijging van de energieprijzen zal de vraag doen toenemen naar woningen die zijn uitgerust met het Max.Isol Pack.

* Het optionele Pack Max.Isol is inbegrepen in het model BAHAMAS.
K19 = Berekeningen werden gemaakt op basis van het BAHAMAS en LINEA modellen.

Download de brochure

Passiefhuis


Een passiefhuis in een omhulsel van ter plaatse gestort beton om geen toegevingen te doen op het vlak van kwaliteit.

Elk passiefhuis dat door Team Construct wordt gebouwd, wordt vanaf zijn ontwerp grondig bestudeerd. Er wordt rekening gehouden met de architecturale bijzonderheden, de eisen op het vlak van comfort, de oriëntatie en de specifieke kenmerken van het terrein.

Team Construct is één van de weinige firma’s die de techniek van dunne wanden in ter plaatse gestort beton voorstelt. Het is een techniek die Team Construct goed beheerst. De belangrijkste voordelen van deze techniek zijn: maximale thermische inertie en luchtdichtheid, evenals een leefcomfort dat overeenkomt met dat van een traditionele woning.

In een passiefhuis met een lage thermische inertie (bvb. lichte houtskeletbouw) wordt het onmiddellijk kouder als men een deur of een venster opent. De vernieuwde binnenlucht moet worden verwarmd om dit te compenseren en opnieuw een comfortabele temperatuur te bereiken.
Bij een passiefhuis van Team Construct met een grote thermische inertie in de muren zal het warmteverlies echter snel gecompenseerd worden.

Een waterlek, een overstroming, te veel condensatie, verzakkingen van het terrein…, u hoeft niets te vrezen met uw passiefhuis van Team Construct en zijn omhulsel in gestort beton. Uw muren lopen niet het risico van krom te trekken en de luchtdichtheid en de isolatie zijn nog intact.

Voor meer info:

Geschat jaarlijks verbruik

De K-waarde duidt de globale isolatiegraad van het omhulsel van het gebouw aan (muren, dak, vloer, vensters…). Hoe lager deze waarde, des te beter het huis geïsoleerd is.

Het E-peil geeft een idee van het totale energieverbruik van het gebouw. Hoe lager de waarde, des te kleiner de behoefte aan verwarming van de woning. Het E-peil wordt berekend op basis van verscheidene criteria: isolatie, dichtheid, productie van warm water, verwarming, comfort tijdens de zomer, hernieuwbare energiebronnen, compactheid, gebruik van zonne-energie en ventilatie

De U-waarde, uitgedrukt in W/m²k, vertegenwoordigt de warmtedoorgangscoëfficiënt van een bouwelement (vensters, dak, muren, vloeren…). Hoe lager de U-waarde van een bouwelement, des te kleiner de hoeveelheid warmte die via dit element verloren gaat.

Het jaarlijks verbruik van uw woning wordt uitgedrukt in KWh/m²jaar en vertegenwoordigt de energiebehoefte om uw woning te verwarmen per eenheid verwarmd vloeroppervlak.

Steunend op haar 20 jaar ervaring in energiebesparing, stelt Team Construct u voor om uw passiefhuis te bouwen in samenwerking met grote namen op het gebied van bouwtechnieken en -materialen.

Wenst u meer informatie over onze passiefhuizen?

Steunend op haar 20 jaar ervaring in energiebesparing, stelt Team Construct u voor om uw passiefhuis te bouwen in samenwerking met grote namen op het gebied van bouwtechnieken en -materialen.
Wenst u meer informatie over onze passiefhuizen?

*Berekeningen werden gemaakt op basis van het Linea-model.

Download de brochure